Laster inn

CAMARGUE BADEROMSMØBELSETT NORD 60 CM

kr 0,00

Fra 000

Kjøp i nettbutikken

Click & Collect

Produktbeskrivelse

Camargue baderomsmøbelsett Nord 60 cm

Dette baderomsmøbelsettet i Nord-serien fra Camargue er utført i et enkelt og stilrent nordisk design. Alle elementer i Nord-serien er laget av funksjonelle og robuste materialer. Baderomsmøbelsettet kommer i fargene matt hvit og antrasittgrå, og dette settet har en bredde på 60 cm.

Du kan velge mellom et underskap med to dører og hyller eller et underskap med to skuffer. Både dører og skuffer er utstyrt med soft-close funksjon. Underskapene følger seriens stil og er både praktiske, funksjonelle og flotte å se på med sine rene linjer og enkle design.

Servanten i porselen er utført i et enkelt design som passer perfekt sammen med resten av serien. Servanten er stor og romslig, og har god plass på kanten til å stille fra seg gjenstander som tannglass, såpedispenser, såpefat o.l.

Du kan gjøre ditt baderomsmøblement komplett ved å velge et høyskap og et speil eller speilskap til baderommet. Høyskapet i Nord-serien har to skapdører med soft-close funksjon og fire justerbare glasshyller som gir rikelig med oppbevaringsplass til både stort og smått.

Speilskapet i Nord-serien er utstyrt med soft-close dører og har fire justerbare glasshyller som gir god plass til oppbevaring. Den innebygde LED-lampen avgir et godt og behagelig lys på baderommet.

Speilet i Nord-serien kommer med bevegelsessensor og integrerte LED-lys i begge sider, og er en lett, elegant og smart løsning til baderommet.  

Produktinformasjon:

 • Materiale: MDF (under-, høy- og speilskap) / porselen (servant)

 • Mål:

  • Underskap: 60,4 x 46 x 55 cm (B x D x H)

  • Servant: 61 x 46,5 x 5 cm (B x D x H)

  • Høyskap: 40 x 40 x 174 cm (B x D x H)

  • Speilskap: 60,4 x 14 x 65 cm (B x D x H)

  • Speil: 60 x 70 cm (B x H)

For å få et komplett Nord-baderomsmøbelsett skal du velge følgende elementer:

 1. Underskap m/dører eller skuffer

 2. Servant

 3. Evt. høyskap

 4. Evt. speilskap eller speil

Navn CAMARGUE BADEROMSMØBELSETT NORD 60 CM
Varenummer PC300180

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt