Laster inn

CAMARGUE BADEROMSMØBELSETT NORD 120 CM

kr 0,00

Fra 4 79900

Kjøp i nettbutikken

Click & Collect

Produktbeskrivelse

Camargue baderomsmøbelsett Nord 120 cm

Dette baderomsmøbelsettet i Nord-serien fra Camargue er utført i et enkelt og stilrent nordisk design. Alle elementer i Nord-serien er laget av funksjonelle og robuste materialer. Baderomsmøbelsettet kommer i fargene matt hvit og antrasittgrå, og dette settet har en bredde på 120 cm.

Dette settet inneholder to underskap med enten to skuffer eller to dører hver - alle med soft-close funksjon og god oppbevaringsplass. Underskapene følger seriens stil og er både praktiske, funksjonelle og flotte å se på med sine rene linjer og enkle design.

Den doble servanten i porselen er utført i et enkelt design som passer perfekt sammen med resten av serien. Servanten er stor og romslig, og har god plass på kanten til å stille fra seg gjenstander som tannglass, såpedispenser, såpefat o.l.

Du kan gjøre ditt baderomsmøblement komplett ved å velge et høyskap og enten et speil eller to speilskap til baderommet. Høyskapet i Nord-serien har to skapdører med soft-close funksjon og fire justerbare glasshyller som gir rikelig med oppbevaringsplass til både stort og smått.

Speilskapet i Nord-serien er utstyrt med soft-close dører og har fire justerbare glasshyller som gir god plass til oppbevaring. Den innebygde LED-lampen avgir et godt og behagelig lys på baderommet.

Speilet i Nord-serien kommer med bevegelsessensor og integrerte LED-lys i begge sider, og er en lett, elegant og smart løsning til baderommet.  

Produktinformasjon:

 • Materiale: MDF (under-, høy- og speilskap) / porselen (servant)

 • Mål:

  • Underskap: 120,8 (2 x 60,4) x 46 x 55 cm (B x D x H)

  • Servant: 121 x 46,5 x 5 cm (B x D x H)

  • Høyskap: 40 x 40 x 174 cm (B x D x H)

  • Speilskap: 120,8 (2 x 60,4) x 14 x 65 cm (B x D x H)

  • Speil: 120 x 70 cm (B x H)

For å få et komplett Nord-baderomsmøbelsett skal du velge følgende elementer:

 1. Underskap m/dører eller skuffer

 2. Servant

 3. Evt. høyskap

 4. Evt. speilskap eller speil

Navn CAMARGUE BADEROMSMØBELSETT NORD 120 CM
Varenummer PC300182

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt