Vind Minichef gasgrill fra Outdoorchef

Vind Minichef gasgrill fra Outdoorchef

Facebook konkurransebetingelser

Delta i konkurransen om at vinne en Minichef gassgrill fra Outdoorchef. 

Det trekkes i alt to vinnere ved tilfeldig loddtrekning. (Verdi: 2799.- kr. pr. stk.)  

Konkurransen starter 22.7.2016 og slutter 5.8.2016 kl. 12.00. Deltagelse i konkurransen foregår på BAUHAUS Norge sin Facebook side. Du deltar i konkurransen ved å skrive ”Minichef” i kommentarfeltet. 

Vi trekker to heldige vinnere fredag 5.8.2016 kl. 12.00. Vinnerne blir kontaktet via et svar på kommentaren i konkurransen, og navnet på vinnerne vil dessuten bli offentliggjort i samme konkurranse innlegg når konkurransen er slutt.
Etter dette har vinnerne 1 uke (senest svarfrist innen 12.8.2016 kl. 9.00) til å svare via en privat melding på Facebook med riktig profilnavn, telefonnummer og e-post adresse. Hvis fristen overskrides trekkes en ny vinner. 

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer på andre innlegg enn den opprinnelige konkurranse innlegget på BAUHAUS Norges Facebook side ikke registreres som deltagelse i konkurransen. Konkurransen administreres av BAUHAUS Norge. 

Premien kan ikke byttes inn i kontanter eller andre produkter.

Konkurransen er åpen for alle personer bosatt i Norge. Ansatte i BAUHAUS og deres husstand kan ikke delta i konkurransen. BAUHAUS forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner hvis dette oppdages. Påmeldinger til konkurransen som er mottatt etter siste påmeldingsfrist, vil ikke bli tatt i betraktning.

BAUHAUS forbeholder seg retten til å utestenge deltakere ved mistanke om juks. Konkurransene arrangeres av BAUHAUS og er verken sponset, støttet eller på annen måte administrert av Facebook. Facebook mottar ikke dine opplysninger.

Vennligst tast inn ditt postnummer for å beregne frakt

Avbryt