Gled deg til mange herlige timer i det fri. Hele året rundt presenterer BAUHAUS Hagesenter nye idéer – uansett om det gjelder arbeidet i hagen, soling på terrassen eller en festlig grillfest med vennene. Få inspiration til å gjøre dine ideer til virkelighet fra vårt kjempesortiment med mer enn 15.000 merkevarer!

 

 

I BAUHAUS Hagesenter finner du alt til hagen, altanen, terrassen og huset – naturligvis med beste kvalitet og til gode priser. Spesielt våre eksklusive kvalitetsmerker Gardol, Gardenfuchs, Hurricane, Neptun, Grillstar og Sunfun garanterer et helt uovertruffet forhold mellom pris og kvalitet.

 

Kjempeutvalg

Hos oss finner du alltid alt det som gjør den grønne årstiden enda flottere - ikke kun i begynnelsen av plantesesongen. Her finner du alltid de aktuelle sesongplantene, slik at du kan pynte i hagen, på altanen eller terrassen, alt etter hva du ønsker. Uansett om du skal plante i krukker eller i blomsterbed, i solen eller i skyggen har vi det du trenger. Naturligvis har vi også et stort tilbehørssortiment med krukker, gjødsel o.l. samt byggematerialer, teknikk og dekorasjon. Alt etter sesong finner du hageskole-, bed- og altanplanter, stauder, vannplanter og mye, mye mer i hagesenteret. Utover dette gir vi gjerne tilbud på sjeldne ting og vekster.

 

...Til gode priser

Våre planteinnkjøpere bestreber seg til stadighet på å få vedvarende lave priser og kontrollert kvalitet. Som alltid gir vi de innkjøpsfordelene vi selv oppnår videre til deg som kunde.